Kereső
Friss hozzászólások
Belépés

Ez Leslie Toth amatőr író és költő WEB-BOOK oldala

 


SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMAT ÉS OLVASÓMAT!

KÉRLEK NE MENJ EL SZÓ NÉLKÜL!

​Oszd  meg velem a véleményedet akár negatív akár pozitív is az!

„ Lelkemben születő őszi dalok
hullanak papírra most előttem.
Bennem még száz érzés kavarog.
Vagyok bár, de már-már elmenőben.
                   (Leslie Toth: ŐSZI DALOK)

               

Ezeken az oldalakon verseimet, novelláimat, valamint egyéb prózai írásaimat helyeztem el. Köszönöm, ha időt szakítasz az olvasásukra, és megtisztelsz a véleményeddel.

Ha egy konkrét versemhez szeretnél hozzászólni, akkor kattints a vers alatt közvetlenül található „hozzászólások” parancson. Ebben a sorban találsz lehetőséget arra is, hogy a verset megoszd a közösségi oldalakon.

Ha az írásaimról általánosságban szeretnél véleményt mondani, vagy a web oldalammal kapcsolatban van észrevételed, véleményed, akkor azt a VENDÉGKÖNYV-ben megteheted. Az eljárás ugyanaz mint a verseknél, kattintás a „hozzászólások” parancson.

A versek betűrendes tartalomjegyzékét a felső menűsorban a VERSEIM gombra kattintva éred el. A kiválasztott vers címére kattintva megnyilik a verset tartalmazó oldal. Visszatérni a tartalomjegyzékhez újra a VERSEIM gombra kattintva lehet.

A bal oldalon elhelyezett kereső mezőben akár egy versre (cím szerint), akár egy versben szereplő szóra is rákereshetsz.

az ONLINE KÖTETEIM gomb pedig egy digitális könyvespolc, ahol a digitális versesköteteimet találot. Kattintva a köteten feltárul a tartalma pár kedvcsináló sorral. Azon kattinva megjelenik a teljes írás (vers), ugyan úgy mintha a tartalomjegyzékből nyitottad volna meg.

 

HONLAPOMON KELLEMES BÖNGÉSZÉST

ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁN

                                                               a szerző

 

A WEBOLDALAM LÁTOGATÓINAK SZÁMA 2013.06.20 ÓTA:


 

 

0.038 mp