Kereső
Friss hozzászólások
Belépés

VENDÉGKÖNYV

Köszönöm, hogy felkerested a web oldalamat, és itt a vendégkönyvemben megtisztelsz véleményeddel, javaslataiddal.

VENDÉGKÖNYV hozzászólásai

 • Kiss Ákos Kiss Ákos:

  Kedves Laci! Szégyen-szégyen, de csak a kedves és valóban irodalmi értékű novelládból jöttem rá, hogy valójában ki is vagy! Ne haragudj, a képről nem jöttem rá...Igaz, nem tegnap találkoztunk utoljára. Biztosan emlékszel Te is rám, ha emlékeztetlek arra, hogy egymással majdnem szemben laktunk,- mi a patikában/-nál. Mellettetek Fekete Ágiék, Rabi néni, azt követően barátomék (Márkus Pista) laktak.
  Sok szeretettel gratulálok, és várom a folytatást! Valóban élményt jelent számomra Írásod olvasása! Köszönöm Ákos

  • Lesli Toth Lesli Toth:

   Kedves Ákos! Hát persze hogy emlékszem, bár én sem a kép alapján, mert azon mintha megférfiasodtál volna egy kicsit a multkori (60 év!) találkozásunk óta. Egy bejegyzésedre figyeltem fel a KISTELEK-MÚLT-KOR oldalon, amiről rögtön tudtam, hogy te vagy. (A gyógyszertár említése vitt el hozzád forró nyomon.) Azonnal jelöltelek is ismerősnek, hiszen olyan kevesen vagyunk már, legalább így a cybertérben fogjuk meg egymás kezét mi elnyűhetetlen öregek.

 • Mészáros Marika Mészáros Marika:

  Laci! Gratulàlok hozzà! Àttekinthetö.praktiku s!Szivböl gratulàlokés tovàbbi sikereket kivànok szeretettel! Marika

  • Lesli Toth Lesli Toth:

   Köszönöm Marika, hogy így látod. Igazoltad ezzel, hogy elértem a céljaimat amit magam elé tűztem.
   Üdvözlettel: Laci

 • Prileczki Ernőné Prileczki Ernőné:

  Laci! Több írásodat verset,prózát olvastam,mondhatom azaz írhatom,hogy tetszettek.Ezt már korábba is tudomásodra hoztam,és azt is,hogy amióta ismerlek most tudtam meg,hogy Neked ilyen rejtett dolgaid vannak.Az Ismerettségünk kezdete-Irénnel és Veled- nem a Facebookra való jelölésünk és visszaigazolással egyezik meg ,hanem sokkal korábbi 1966-os évre tehető!Tehát eddig "rejtegetted"a dolgaidat,mindenesetre "Vén"Költő ahogy írod,írjál még,azaz dalolj még ,mert azidő nem csak Nálad,hanem nálunk is gyorsan szalad és szeretnénk Mindannyian még több verset és prózát olvasni Tőled.
  Eddigiekhez szívből gratulálok és további sikeres tollforgatást kívánok szeretettel Csiri

 • Tóth László szerzô Tóth László szerzô:

  Szeretettel köszöntöm minden kedves látogatómat, és olvasómat a vendégkönyv oldalamon. Kérlek, egy pár szóban írd le a véleményed a weblapomról. Köszönöm!

Szólj hozzá

0.061 mp